• Izzinoša nodarbība “Cilvēks, koks, kultūrvērtība“

    16. aprīlī skolā notika kultūrizglītības programmas projekta “Latvijas Skolas soma” pasākums “Cilvēks, koks, kultūrvērtība“, kuru rīkoja SIA “Namdaru darbnīca”. Namdaru pavadībā 7. – 9. klašu skolēni piedalījās meistarklasē un izmēģināja dažādus koka amatniecības rokas instrumentus. Visiem patika darboties ar senajiem un mūsdienu koka spēlēm.

    SIA “Namdaru darbnīcas” pārstāves Lauras vadībā noskatījās dokumentālo filmu par Latvijas kokamatniecību. Skolēni redzēja, kā top guļbūve, abra, ozolkoka muca, bērza tāsu taure, kadiķa svečturi un skanīga kokle. Tas ļāva iepazīt Latvijai raksturīgus kokus, to pielietojumu un kokamatniecības darba rīkus.

  • 5.- 6 .klašu skolēni iepazīst miniatūru mākslu

    Miniatūras var redzēt animācijas un mākslas filmās, arhitektūrā, muzejos, scenogrāfijā un citur. Miniatūras sniedz izpratni skolēniem par materiāliem, attīsta radošumu, kā arī veicina izpratni par bezatkritumu domāšanu. Lai to visu iepazītu, skolēni “Latvijas skolas soma” ietvaros piedalījās nodarbībā “Miniatūru māksla”. Skolēni uzzināja, kas ir telpiska miniatūra, kādi ir miniatūru veidi, kā aizsākās miniatūru māksla pasaulē un kādās profesijās izmanto miniatūras. Skolēniem bija iespēja apskatīt leļļu māju miniatūru piemērus. Katrs skolēns izgatavoja savu miniatūru mēbeli. Lieliska pieredze un zināšanu gūšana, kas noteikti noderēs nākamajos mācību gados, apgūstot šo tēmu dažādos mācību priekšmetos skolā.

  • Apmeklējam Atvērto durvju dienas

    Š. g. 8.aprīlī 9.a, 9.b klases skolēnu grupa apmeklēja karjeras pasākumu “Atvērto durvju diena” Rīgas Arkādijas vidusskolā. Skolēni neformālā vidē piedalījās aizraujošās aktivitātēs, iepazinās ar skolu, piedāvātām mācību programmām.

    9.aprīlī 9.b klases skolniece Elnara apmeklēja Atvērto durvju dienu “jaunajiem gurķiem” Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā un iepazina tūrisma, viesmīlības un komerczinību programmas. Bija iespēja uzzināt visu par sev interesējošo profesiju, paviesoties modernajās mācību darbnīcās un klasēs, apskatīt multifunkcionālo sport halli un virtuālās realitātes telpu, varēja uzdot sev interesējošus jautājumus nodaļu vadītājiem, skolotājiem un audzēkņiem.

     

    Pedagogs karjeras konsultants Marija Čerepenko

  • Junior Achievement Latvia organizētajā Ēnu dienā 4. aprīlī piedalījās arī mūsu skolas skolēni:

    • 8.a klases skolniece Oļesja Maļko. Viņa apmeklēja RPA “Rīgas Investīciju un tūrisma aģentūru” un iepazinās ar Tūrisma informācijas centra vadītāja profesiju. Iespējams, Oļesja jau domā par savu nākotnes karjeru.
    • 8.a klases skolēns Artemijs Gusarovs apmeklēja Latvijas Ģeopolitiskās informācijas aģentūras Kartogrāfijas departamentu un bija kartogrāfa ēna. Artemijs saka, ka šī profesija ir ļoti svarīga, jo bez tās cilvēki nevarētu atrast sava ceļa galamērķi.
  • Latvijas Drošāka interneta centrs vēlas reizi mēnesī Jūs informēt par savām aktualitātēm un jaunākajiem izglītojošiem materiāliem par drošību internetā.

    Iznācis 2024.gada MARTA ZIŅU IZDEVUMS #66. Lasi to ŠEIT >

  • Pavasarīgs sveiciens 8.martā

    Skolā notika koncerts. Katrs priekšnesums, ko klašu zēni veltīja klases meitenēm un skolotājām, bija skaistu emociju, prieka un smaidu pilns. Sirsnīgs paldies visiem koncerta dalībniekiem par skaistiem un baudāmiem priekšnesumiem.

  • Priecājamies par Rīgas Baltmuižas pamatskolas izglītojamo panākumiem Rīgas 40.vidusskolas 8.atklātajā dabaszinību konkursā 6.klasei un  apsveicam  gaviļnieku ARTJOMU ANDREJEVU  ar atzinības saņemšanu  konkursā ! Izteicam pateicību dabaszinības skolotājai Irinai Čučukinai par skolēnu sagatavošanu konkursam.

  • Latvijas Drošāka interneta centrs vēlas reizi mēnesī Jūs informēt par savām aktualitātēm un jaunākajiem izglītojošiem materiāliem par drošību internetā.

    Iznācis 2024.gada FEBRUĀRA ZIŅU IZDEVUMS #65. Lasi to ŠEIT >

  • TICĪBA. CERĪBA. MĪLESTĪBA

    23.02.2024. Baltmuižas pamatskolas skolēnu ziedojums tika nogādāts labdarības fondam “Ticība. Cerība. Mīlestība”. Ziemassvētku labdarības tirdziņā savāktie līdzekļi tika izmantoti, lai fonds varētu iegadāties nepieciešamās higiēnas un pirmās nepieciešamības preces. Šis pasākums notika jau trešo reizi, un paldies visiem skolēniem un skolotājiem, kas piedalījās un atbalstīja šo akciju!